Затвори
alt_text  
Търсене: 

0800 15145

ИНФОРМАЦИОНЕН и ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ЦЕНТЪР за КЛИЕНТИ

всички промоции

Ерато  АД

присъства на пазара на отоплителна техника, като самостоятелна фирма от 1996 г., наследник на бизнеса, стартирал през 1989 г. от „ Ерато Холдинг ” АД. Достатъчно време, за да докаже на практика, че основното, на което държи мениджмънтът на компанията, е качеството на предлаганите изделия и коректността при обслужването на клиентите.

За тези години е изградена дистрибуторска мрежа от над 40 фирми в страната, повечето от които наши дългогодишни партньори от самото начало, както и сътрудничество с много други фирми. Официалните ни представители по региони, предлагат на клиентите пълни решения за топлинния им комфорт - проектиране, доставка, монтаж, лизинг, гаранционна и следгаранционна поддръжка на отоплителни, климатични и ВИК инсталации.

Екипът от млади и високо квалифицирани специалисти и мащабното мислене на ръководството, извоюваха лидерска позиция на компанията в областта на отоплителната и климатична техника в национален мащаб.

Гаранция за качество е съвместната работа с доказани партньори, добре познати на европейския пазар като Viadrus, SIME, D’Alessandro Termomeccanica, Wolf, Bosch, Stiebel Eltron, Lamborghini, Emmeti, Laddomat и др.

Стремежът на компанията е да предложи на клиента оптимално ефективни и изгодни възможности за топлина и комфорт, следейки всички новости на световния пазар на отоплителна техника.
Потвърждение на това е и фактът, че дългосрочната бизнес стратегия на фирмата е фокусирана върху Биомасата като екологично и икономично гориво - тенденция, широко застъпена и в енергийната политика на ЕС, както и създаване през 2010г. на широка продуктова гама от иновативни и високоефективни пелетни горелки, пелетни камини, пелетни и комбинирани котли на твърдо гориво под собствена търговска марка GreenEcoTherm с най-доброто съотношение цена – качество в Европа.

 Златен медал МПП 201313.11.2013
Отличените деца в нашия конкурс получиха наградите си
На 12 ноември в Регионална библиотека „Христо Смирненски“, младите таланти, участвали в конкурса организиран от &bdquo ...
07.11.2013
Приключи конкурса за детска рисунка
Приключи Регионалния конкурс за детска рисунка на тема Природата дарява топлина за дома На 6 ноември жури в състав Симеон То ...