alt_text  
Търсене: 

0800 15145

ИНФОРМАЦИОНЕН и ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ЦЕНТЪР за КЛИЕНТИ

всички промоции

Екотерм Проект ЕАД

Екотерм Проект ЕАД е създадена през 2008 като изследователска и развойна фирма в областта на енергийната ефективност и оползотворяването на възобновяеми енергийни източници (алтернативни, иновативни и екологични продукти, системи, оползотворяващи дървесна биомаса).

Дейностите във фирмата са така организирани, че потребителите в домакинствата, публичния и промишления сектор да получат висококачествен краен продукт на приемлива цена, и по този начин да промотира и непрекъснато да разширява пазарния си дял в страната.

Екотерм Проект ЕАД произвежда и търгува с широка гама високо ефективни пелетни котли (ОЕМ решения), котли на дърва, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, комбинирани котли на дърва и пелети. Фирмата търгува с отоплителна и климатична техника и всички необходими компоненти за отоплението.

Екотерм Проект ЕАД произвежда и успешно продава отоплителни съоръжения под търговските марки GreenEcoTherm (www.greenecotherm.eu) и Bisolid (www.bisolid.eu) в България и в Европейския Съюз.Златен медал МПП 201325.02.2015
Изделията на Екотерм Проект отговарят на немските изисквания, най-високите в Европа
...
12.11.2014
„Екотерм Проект“ ЕАД – сред ЛИДЕРИТЕ в кризата според годишната класация „Гепард“ на „Капитал“
...